febi siguron një nga drejtimet më të gjera të drejtimit dhe pezullimit me më shumë se 10,000 artikuj për të mbuluar të gjitha llojet e njohura të automjeteve evropiane dhe aziatike. Përveç kësaj, për shkak të një qasjeje të Shpejtë në Treg, febi mban kërkime dhe zhvillime të vazhdueshme për të siguruar që siguron pjesët e duhura në kohën e duhur.