Home2021-11-22T09:10:56+01:00

Jeta është një udhëtim.

Nuk është gjithmonë e drejtpërdrejtë, me kthesa sfiduese dhe kthesa të verbër gjatë rrugës.

Trajtimi i këtyre pengesave mund të jetë testues, por pavarësisht se sa e trazuar mund të jetë rruga ndonjëherë, gjithmonë ka pika kthese që mund ta drejtojnë jetën tuaj në një drejtim të ri emocionues.

Për të siguruar që jeni të sigurt dhe të rehatshëm gjatë këtij udhëtimi, është e rëndësishme të keni një partner të besueshëm; ai që e kupton rrugën përpara dhe do t’ju udhëheqë me besim dhe saktësi.

Me febi, ofrohet vetëm cilësia më e mirë duke ju drejtuar nëpër kthesat dhe kthesat e jetës kudo që mund t’ju çojë.

Besoni febi Pjesët e Drejtimit dhe Pezullimit!

Gama e djathtë2021-10-29T15:15:53+02:00

febi siguron një nga drejtimet më të gjera të drejtimit dhe pezullimit me më shumë se 10,000 artikuj për të mbuluar të gjitha llojet e njohura të automjeteve evropiane dhe aziatike. Përveç kësaj, për shkak të një qasjeje të Shpejtë në Treg, febi mban kërkime dhe zhvillime të vazhdueshme për të siguruar që siguron pjesët e duhura në kohën e duhur.

Cilësia më e lartë2021-10-29T15:16:19+02:00

febi është një fjalor për produktet e drejtimit dhe pezullimit që kënaqin nivelet më të larta të cilësisë së prodhimit dhe besueshmërisë së instalimit. Me cilësinë OE të përputhshme dhe testimin intensiv, febi garanton që produktet brenda kutisë janë të standardit më të mirë.

Përputhje me OE2021-10-29T15:16:34+02:00

Pjesët e drejtimit nga febi përputhen saktësisht me specifikimet OE pa asnjë modifikim në modelin e synuar dhe origjinal. Kjo siguron që produktet febi janë saktësisht të krijuara nga prodhuesi i automjetit, duke siguruar një nivel të plotë komoditeti dhe sigurie për pronarin e automjetit.

Prodhimi në shtëpi2021-10-29T15:16:56+02:00

bilstein group Engineering, objekti ynë prodhues në shtëpi, përdorin ekspertizën e tyre dhe makineritë me cilësi të lartë për të prodhuar përbërës të zgjedhur drejtues dhe pezullues. febi njihet gjerësisht për aftësinë dhe njohuritë e duhura të prodhimit.

febi Prokit2021-10-29T15:17:22+02:00

Me më shumë se 2,750 drejtues dhe pezullim ProKits në gamë, febi ofron një zgjidhje novatore dhe të përshtatur. Duke siguruar komplete të cilat përfshijnë të gjitha pjesët e nevojshme (p.sh. kushinetat e krahut të kontrollit, kllapat e montimit, nyjet e topit, rondele të kyçeve të sustave) për riparime të shpejta dhe efikase, punëtoritë do të kursejnë kohë dhe para.

Nr. 1 juaj për drejtimin dhe pezullimin

Cilësia sipas bindjes
Kujdes në çdo hap të procesit

Një nga pikat më të forta të febit është besueshmëria. Kjo sigurohet si me shpërndarjen e përpiktë të produktit ashtu edhe, mbi të gjitha, cilësinë e qëndrueshme të produktit. Në të njëjtën kohë, zbatohen standarde të vazhdueshme të cilësisë, të cilat sigurohen me kontrolle gjithëpërfshirëse, të kryera në mënyrë të përsëritur të produktit – nga testet fillestare të mostrës deri tek inspektimet e detajuara të mallrave në hyrje.

Këto vazhdimisht sfidojnë dhe rikonfirmojnë pretendimin e cilësisë së përputhjes OE të pohuar për çdo përbërës drejtues dhe pezullues. Pjesët e drejtimit dhe pezullimit nga febi përputhen pikërisht me standardet e produktit të furnizuesve përkatës të pajisjeve origjinale, duke na bërë partnerin tuaj të fortë në Tregun e Pavarur të Pavarur.

Garancia e Prodhuesit febi

Premtimi ynë për cilësinë – Vlera juaj e shtuar

Si specialist i pjesëve me kompetencë prodhimi të ngulitur në historinë tonë, febi ofron vetëm produkte me shkallën më të lartë të sigurisë dhe qëndrueshmërisë së instalimit.

Për të nënvizuar standardet tona të larta të cilësisë së produktit për klientët tanë në të gjithë botën, ne ofrojmë një Garanci Prodhuesi 3 Vjeçare për të gjitha pjesët tona zëvendësuese. Ky është një përfitim i vërtetë për këdo që beson në produktet febi dhe siguron vlerë të shtuar për shitësit me shumicë, punëtoritë dhe drejtuesit e makinave.

Kompetenca e prodhimit

Ne kemi një trashëgimi shumë të gjatë në industrinë e përpunimit të metaleve që daton në 1844.

Si rezultat, objekti ynë prodhues në shtëpi-grupi bilstein Engineering-prodhon qindra përbërës drejtues dhe pezullues për febi.

Të gjithë përbërësit kalojnë një proces të rreptë inspektimi me 3 faza (kundrejt ekuivalentit OE) për të siguruar që ato plotësojnë standardet e larta të cilësisë së grupit bilstein.

Gama e Produkteve

Drejtues & Pezullim

febi është një fjalor për produktet e drejtimit dhe pezullimit që plotësojnë kërkesat më të larta të cilësisë së prodhimit dhe besueshmërisë së instalimit.

Ne gjithashtu vendosëm standarde në lidhje me programin tonë: në sektorin e drejtimit dhe pezullimit, febi siguron një nga gamën më të madhe të produkteve të makinave të pasagjerëve në Tregun e Pavarur – me më shumë se 10,000 artikuj për të mbuluar të gjitha llojet e njohura të automjeteve.

Me febi, mund të jeni të sigurt se ne gjithmonë do të kemi në dispozicion produktet e drejtimit dhe pezullimit për gjeneratat e fundit të automjeteve. Falë procesit tonë dinamik të kërkimit të automjeteve të reja, ne garantojmë se do të jemi gjithmonë të shpejtë në treg.

Krahu e Kontrollit

Një shtrirje për stabilitetin maksimal

Krahu i kontrollit është lidhja mekanike midis shiritit të pezullimit dhe trupit dhe për këtë arsye është një nga përbërësit më të rëndësishëm funksionalë për makinat e pasagjerëve. Në të njëjtën kohë, krahët e kontrollit sigurojnë gjithashtu shtrirjen e duhur të rrotave. Ata mbajnë bazën e pezullimit në pozicion dhe thithin forcat në drejtimet gjatësore dhe tërthore gjatë nxitimit, ngadalësimit dhe kthesës.

Lidhjet e topit

Kombinuar sigurinë dhe cilësinë

Lidhësja mbështetëse e topit lidh krahun e kontrollit me shiritin e pezullimit. Detyra kryesore e lidhjet e topit është të mbështesë nyjën e drejtimit dhe të mbajë mbështetësen e përdorur gjerësisht McPherson në pozicionin në bazë. Si një komponent i rëndësishëm për sigurinë, bashkimi i topit duhet të thithë forcat e ushtruara gjatë frenimit, nxitimit dhe kthesës.

Shufra lidhëse

Lidhja perfekte e garantuar

Shufrat lidhëse lidhin timonin me pjesët kryq të rrotave të përparme dhe sigurojnë që të dy rrotat të rrotullohen së bashku dhe të mbajnë një kënd specifik në lidhje me njëri -tjetrin.

Shufra e lidhjes skajesh

Kontrolli i saktë i destinacionit tuaj

Fundi i shufrës së jashtme të lidhjes transferon lëvizjen nga timoni në rrota dhe lejon që rrotat të lëvizin në lidhje me boshtin vertikal. Për të qenë efektiv, sistemi i drejtimit duhet të rrotullojë rrotat me të njëjtën shpejtësi dhe përgjatë të njëjtit plan në çdo gjendje si të makinës ashtu edhe të rrugës. Fundi i shufrës së veshur mund të rezultojë në modele jonormale të veshjes së gomave dhe ndjenjë të çrregullt të drejtimit.

Shufra të brendshëm të lidhjes

Gjithmonë në rrugën e duhur

Shufra lidhëse përbëhet nga një shufër lidhëse e brendshme dhe një fund shufre lidhëse. Shufra e brendshme e lidhjes është e lidhur me timonin. Funksioni kryesor i kësaj pjese është të përcjellë lëvizjen drejtuese te rrotat. Kjo e mban automjetin në korsinë e drejt.

Lidhjet e Stabilizuesit

Baza për Dinamikë Optimale

Lidhja e stabilizatorit – e referuar gjithashtu si një lidhje e valëzimit – është një komponent i rëndësishëm për dinamikën e drejtimit të një makine pasagjerësh. Ai lidh shiritin e stabilizatorit me trupin dhe si pjesë e pezullimit, stabilizon automjetin veçanërisht kur kaloni në kthesa duke zvogëluar rrotullimin, domethënë pjerrësinë e strukturës së trupit drejt pjesës së jashtme të kurbës.

Referencat e më shumë se…

0
Kontrolloni krahët dhe nyjet e topit
0
Shufra lidhëse dhe Shufra e lidhjes skajesh
0
Shufrat e brendshme të lidhjes dhe lidhjet e stabilizuesit

febi ProKits

Komplete të plota. Riparime pa ndalesa.

Me mbi 2,750 ProKits Drejtimi dhe Pezullimi në dispozicion, febi ofron një komplete të përshtatshme montimi, veçanërisht për përbërësit e drejtimit dhe pezullimit, të cilat përfshijnë të gjitha pjesët e nevojshme të montimit (p.sh. kushinetat e krahut të kontrollit, kllapat e montimit, nyjet e topit, rondele, etj. .) për riparime të shpejta dhe efikase.

febi ProKit është zgjidhja totale e personalizuar me të cilën riparimet e kërkuara mund të përfundojnë pa vonesë.

Shkarkoni broshurën tonë

Këtu mund të gjeni të gjitha informacionet e rëndësishme në lidhje me gamën e produkteve të drejtimit dhe pezullimit në një shikim. Kënaquni duke lexuar!

Regjistrohuni në Buletinin tonë

Dëshironi të merrni informacion të rregullt në lidhje me gamën tonë të produkteve drejtuese në të ardhmen? Ju lutemi regjistrohuni për gazetën tonë këtu.

Go to Top