повеќе од 2.750 артикли како ProKits во опсег, febi нуди иновативно и прилагодено решение. Обезбедувајќи комплети што ги вклучуваат сите потребни делови (на пр. Лежишта за контрола, држачи за монтирање, спојници со топки, подлошки ) за брзи и ефикасни поправки, работилниците ќе заштедат и време и пари.